De Kerstman vertelt

De Kerstman vertelt boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kerstman vertelt.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De enige echte Kerstman vertelt vanuit zijn magisch Kerstboek de prachtigste Kerstverhalen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de cadeautjes eigenlijk onder de boom komen? Of ken jij het verhaal al van Rudolph die ooit bijna met de slee uit de lucht is gevallen? De Kerstman verteld het je allemaal in geuren en kleuren!

Stel je vraag aan de Kerstman

Al zittend op een klein hout boomstronkje zullen de kinderen met hun mond open luisteren naar alle prachtige verhalen die de enige echte Kerstman te vertellen heeft. Zijn er misschien vragen? Of wil je echt iets weten over de Kerstman? Geen probleem, de Kersstman heeft op alle vragen een passend en sprookjesachtig antwoordt!

Kerstsfeer in een schitterend decor

In deze interactieve act waant iedereen zich in het prachtige Kerstfeest. De Kerstman zal de verhalen vertellen in een schitterend decor en bijgestaan worden door prachtige achtergrond muziek, welke de Kerstsfeer helemaal compleet zal maken.

Deze act speelt versterkt zodat iedereen kan meegenieten van de prachtige verhalen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Kerstman vertelt?

Voor meer informatie over De Kerstman vertelt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kerstman vertelt

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26835 mensen

Specificaties van De Kerstman vertelt

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Tilburg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Kerstman vertelt

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kerstman vertelt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.