Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet

Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Brandweerman Sam komt graag naar jouw evenement met zijn Event. De populariteit van deze brandweerman wordt iedere dag groter, sinds Sam te zien is bij RTL Telekids.
 
Deze dappere Brandweerman beleeft elke keer opnieuw spannende avonturen met zijn vrienden. Wil je zijn hand schudden of met Sam op de foto? Deze populaire held zal het graag op zich nemen. Brandweerman Sam is te zien bij RTL Telekids.

Brandweerman Sam - Event 2 inhuren voor jouw evenement

Vanaf dit jaar kun je naast de kindershow van Brandweerman Sam - Welkom in de Piekepolder, nu ook het Brandweerman Sam Event boeken. Dit is in de plaats gekomen van de standaard Meet & Greet.

Het Brandweerman Sam Event is te boeken in twee verschillende uitvoeringen.

Brandweerman Sam - Event 2 bestaat uit

  • Meet & Greets Brandweerman Sam voor een achtergrond banner (4 x 30 min. binnen 4 uur)
  • Kleur & Knutseltafels, met kleur en knutselplaten inclusief kleurpotloden etc..
  • De kleurENfotofabriek *
* De kleurENfotofabriek: Hierbij gaan de kinderen voor een greenscreen op de foto. Wij verwerken hun foto in een kleurplaats van Brandweerman Sam. Deze kunnen ze zelf kleuren en als ze klaar zijn wordt deze geplastificeerd. Zo kunnen ze hem mee naar huis nemen als souvenir (met logo van de opdrachtgever erop) De foto's kunnen ook gedeeld worden op social media.

Overige uitbreidingen Brandweerman Sam Event

Uiteraard is het Event uit te breiden met de Kindershow van Brandweerman Sam - Welkom in de Piekepolder. Daarnaast is er ook nog een spel bij te boeken waarmee de kinderen en Brandweerman Sam diploma kunnen halen? Informeer naar de mogelijkheden.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet?

Voor meer informatie over Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16050 mensen

Specificaties van Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Brandweerman Sam - Event 2 met Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.