The Boyband Battles

The Boyband Battles boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Boyband Battles.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Typisch jaren negentig groepen als The Backstreet Boys, Take That, N*SYNC en Boyzone kent iedereen natuurlijk nog. Deze groepen veroverde de harten van een miljoenenpubliek. Nu is er een speciale boyband tribute onder de naam The Boyband Battles.

Alle hits van de bekende Boybands komen voorbij

Tijdens een optreden van The Boyband Battles komen de bekende hits van de jaren 90e boybands allemaal voorbij! Ook de jongere boyband-fans worden niet vergeten. Zo is er ruimte voor hedendaagse boybands als One Direction. Bovendien wordt het publiek mee teruggenomen in de tijd naar hoe het allemaal is begonnen. Met een heuse ‘throwback medley’ nemen de mannen je mee naar de tijd van The Beatles en The Jackson Five.

Een optreden van The Boyband Battles is een feest der herkenning

Zo is het voor iedereen een feest der herkenning, waar je naar hartenlust mee kunt zingen en dansen op de hits van toen en nu, compleet met de bekende strakke danspasjes en choreografieën. De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse! 

Boeken of een optie plaatsen voor The Boyband Battles?

Voor meer informatie over The Boyband Battles kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Boyband Battles

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18383 mensen

Specificaties van The Boyband Battles

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Boyband Battles

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Boyband Battles kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.