Paul Morris

Paul Morris boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paul Morris.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Paul Morris is een getalenteerde artiest met een indrukwekkende staat van dienst in de musicalwereld van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hij heeft ook zijn stempel gedrukt op de Nederlandse televisie door zijn optredens in verschillende tv-programma's en talkshows.

Paul Morris meer dan ambassadeur van the pride

Geboren in 1993 in Caracas, Venezuela, verhuisde Paul in 2012 naar Nederland. Hier studeerde hij in 2017 met glans af aan het gerenommeerde Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam.

Rolf Sanchez volle neef van Paul Morris

Paul heeft altijd al een sterke drang gehad om een internationale carrière na te streven en heeft deze droom waargemaakt door deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's met gerenommeerde universiteiten zoals Högskolan för Scen och Musik (Göteborg, Zweden), Folkwang Universität der Künste (Essen, Duitsland) en Guildford School of Acting (Guildford, Engeland). Zijn succes en talent hebben hem een grote internationale carrière opgeleverd.

Bekijk ook onze andere Bekende Nederlanders

 

Boeken of een optie plaatsen voor Paul Morris?

Voor meer informatie over Paul Morris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paul Morris

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30994 mensen

Specificaties van Paul Morris

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Paul Morris

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paul Morris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.