Paul Morris

Paul Morris boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paul Morris.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Paul Morris nam deel aan verschillende bekende musicals in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hij is ook verschenen in diverse TV programma's en talkshows op de nationale televisie in Nederland. Momenteel is hij te zien in het nieuwe Talpa TV progromma DanceSing. 

Een grote internationale carière voor Paul Morris

Paul werd geboren in Caracas, Venezuela, in 1993 en verhuisde in 2012 naar Nederland. Hij studeerde in 2017 af met glans af aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Gezien de kans om deel te nemen aan verschillende internationale uitwisselingen met universiteiten zoals Högskolan för Scen och Musik (Göteborg, Zweden), Folkwang Universität der Künste (Essen, Duitsland) en Guildford School of Acting (Guildford, Engeland), heeft Paul altijd al interesse gehad in een internationale carriere.

Boeken of een optie plaatsen voor Paul Morris?

Voor meer informatie over Paul Morris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paul Morris

Deze act is bekeken door 21604 mensen

Specificaties van Paul Morris

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Paul Morris

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paul Morris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.