Paul Morris

Paul Morris boeken of inhuren | JB Productions Foto: Elys Berroteran Photography

Paul Morris boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paul Morris.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Paul Morris was te zien in de bloedstollende finale van "DanceSing"op SBS. Eén van de meest opvallende kandidaten tijdens de finale was zonder enige twijfel, de in Venezuela geboren, Paul Morris. Na lovende woorden van de juryleden wist hij uiteindelijk de derde plek te behalen. Het einde van het DanceSing avontuur, maar het startschot voor een glansrijke carrière voor dit multitalent! 

Latin Vibes op je Feest met Paul Morris

Paul brengt een opzwepende bühne show, waarin hij niet alleen vocaal ijzersterk uit de hoek komt maar ook visueel alles uit de kast haalt waardoor zijn optreden het beste valt te omschrijven als een ware orkaan die steeds harder gaat knallen en bij de toegift tot een heuse explosie zal leiden! Bekende commerciële swingende songs overgoten met een zomers latin tintje. Rond de zomer komt de eerste eigen single van Paul Morris uit. 
 

Boeken of een optie plaatsen voor Paul Morris?

Voor meer informatie over Paul Morris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paul Morris

Deze act is bekeken door 1181 mensen

Specificaties van Paul Morris

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set