Ad van Opstal

Ad van Opstal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ad van Opstal.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

100 % feestgarantie

Ad van Opstal staat bekend als de stemmingmaker van het Nederlandse lied, en brengt nummers als Heb je even voor mij, de vrolijke koster, Jij denkt maar... etc. kortom, echte stemmingsmuziek en meezingers waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Tevens is Ad van Opstal de enige echte opvolger van Jantje Koopmans. Ad bezit namelijk de originele banden van Jantje Koopmans. Dit 1 x 30 min. durend optreden is bij uitstek geschikt voor de wat oudere mensen onder ons. Uiteraard is een combi optreden ook mogelijk.

Begin 2008 kwam de single "het Dorpscafeetje" uit. Een cover van Jantje Koopmans in een verfrissende en feestelijke versie.

In mei 2012 kwam de single "Zaterdagavond" uit. Een wals geschreven door Peter van Noort (bekend van oa Will Tura en Peter Beense) en geproduceerd door niemand minder dan Frank Verkooyen.

Begin 2013 lanceert Ad zijn nieuwe feestplaat.

Ad van Opstal is een echte sfeermaker met een grote uitstraling die zowel de kleinere als de grotere partijen tot een hoogtepunt weet te brengen.

Boeken of een optie plaatsen voor Ad van Opstal?

Voor meer informatie over Ad van Opstal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ad van Opstal

Deze act is bekeken door 23327 mensen

Specificaties van Ad van Opstal

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Palmkwekerij Forsteriana

  • Locatie: Bleiswijk
  • Datum: zaterdag 27 september 2008
9,0

Waardering: