Ad van Opstal

Ad van Opstal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ad van Opstal.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betreed de wereld van Ad van Opstal, een legendarische sfeermaker in het Nederlandse lied. Zijn aanstekelijke melodieën nemen je mee op een muzikale reis vol meezingers die het publiek niet onberoerd laten. Met hits als "Heb je even voor mij," "De vrolijke koster," "Jij denkt maar…" en meer, brengt Ad van Opstal onmiskenbare stemmingsmuziek die het publiek in extase brengt.

Ad maakt de sfeer voor jouw nederlandse evenement

De reputatie van Ad van Opstal als de stemmingmaker van het Nederlandse lied iswelverdiend. Zijn nummers hebben de kracht om een menigte in beweging te brengen en volledig uit hun dak te laten gaan. Het is moeilijk om stil te blijven zitten wanneer zijn opzwepende klanken door de lucht galmen.

Maar dat is nog niet alles. Ad van Opstal is niet zomaar een artiest; hij is de enige echte opvolger van de legendarische Jantje Koopmans. Hij heeft de originele banden van Jantje Koopmans in zijn bezit, waardoor hij in staat is om een ongeëvenaard optreden van 30 minuten te bieden. Dit optreden is perfect geschikt voor een volwassen publiek dat nostalgisch terugdenkt aan de gouden jaren van het Nederlandse 

Klassieke meezingers 

Met een uitstraling die zowel intieme bijeenkomsten als grotere evenementen kan opvrolijken, is Ad van Opstal de sfeermaker die je zoekt. Zijn aanwezigheid tilt elke bijeenkomst naar een hoger niveau, en zijn muziek creëert een onvergetelijke ervaring voor iedereen die aanwezig is.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe je Ad van Opstal's charisma en muzikaliteit kunt inzetten om jouw evenement tot een onvergetelijk hoogtepunt te maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Ad van Opstal?

Voor meer informatie over Ad van Opstal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ad van Opstal

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46192 mensen

Specificaties van Ad van Opstal

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Ad van Opstal

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Palmkwekerij Forsteriana

  • Locatie: Bleiswijk
  • Datum:

Waardering:

9,0

Biografie van Ad van Opstal

Ad is begonnen als zanger en sfeermaker op bruiloften en partijen. Als mede-eigenaar van een café in Valkenswaard liet hij de mensen menigmaal genieten van de gezellige meedeiners van Jantje Koopmans. Tijdens die ongedwongen optredens bleek dat hij de talenten had om de mensen echt te laten genieten van een fris en vrolijk optreden.
Door zijn vrouw werd Ad opgegeven voor Hennie Huisman's Soundmix Show.

Hier bleek zijn vertolking van "Rode Rozen" een schot in de roos. Jantje KooApmans was men nog lang niet vergeten. Van alle kanten werd Ad aangemoedigd om zich verder te bekwamen in dit genre.
Ad van Opstal kreeg van Jantje Koopmans de rechten om zijn repertoire te vertolken.

Jantje Koopmans "ontfermde" zich als een peetvader over Ad. Met raad en daad staat hij hem terzijde om vooral de geest en de sfeer van de typische "Jantje Koopmans Sound" te bewaren.

Hij gaf toestemming om maar liefst vijf van zijn succesnummers door Ad in een modern jasje te laten steken. Jantje is nog steeds dol enthousiast over het resultaat.

Ad beschikt als enige artiest over de originele "Jantje Koopmans"-banden!!!

De cd "Als de zon schijnt" met up to date Koopmansnummers kreeg Ad uitgereikt van de enige echte Jantje Koopmans. Tonny Eijk en Albert West gaven acte de présence tijdens dit typisch "Hollands" samenzijn.
Ad gaat vol humor en muziek door het leven. Als gevoelige sfeermaker ontpopt hij zich tijdens z'n optredens als een echt gezelligheidsdier.

Het leven is vluchtig en haastig, daarom neemt hij de tijd voor zijn optredens en geniet als zijn publiek denkt aan de prettige dingen van het leven. Als vertolker van het lichtvoetige, vrolijke levenslied, die de zin van het bestaan niet uit het oog verliest, werkt hij aan zijn carrière.

Feest, feest en nog eens feest is het nieuwe karakter van deze zeer getalenteerde zanger.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Ad van Opstal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ad van Opstal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.