Spaanse Andalusische Paardenshow

Spaanse Andalusische Paardenshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Spaanse Andalusische Paardenshow.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Voor het eerst is deze Paardenshow niet alleen meer toegankelijk voor het grote publiek, maar ook voor kleinere gelegenheden.

De show is zeker niet alleen voor paardenliefhebbers en kenners bedoelt, maar voor iedereen, jong of oud, voor een ieder die zich graag wil wanen in de Spaanse passionele, zonovergoten sferen van Andalusië.

Tijdens de Spaanse Andalusische paardenshow kan iedereen genieten van de talenten van de Spaanse volbloed raspaarden, de Spaanse ruiters en Amazones en de flamencodanseressen, gekleed in prachtige authentieke Spaanse kostuums.

Een prachtige spectaculaire Spaanse Andalusische paardenshow

Tijdens de show worden alle facetten van het Spaanse volbloedpaard getoond, dat "het Zuivere Raspaard" genoemd wordt, zijn verstandhouding met zijn ruiter, maar vooral zijn plezier om te showen. Men zegt niet voor niets "Born to be a star". Met vurige hengsten worden er in deze show prachtige Spaanse hoogstandjes vertoond, o.a. dressuur op Spaanse ritmes,

Garocha (Spaanse "cowboy" traditie met lange stok), prachtige choreografieën, steigerende en “dansende” volbloedhengsten op z’n vurigst. In deze show komt de liefde tussen de mens en het paard vooral naar voren.

Zwepen en sporen komen hier zeker niet aan de pas, dat is juist het mooie van deze show.

Alle hengsten zijn eigenhandig gedresseerd en hebben al verschillende medailles in Europa tijdens o.a. morfologische concoursen gewonnen.

Verschillende kostuums wisselen elkaar af, o.a. Spaanse flamencokostuums, maar ook de prachtige klassieke broekrokkostuums uit Jerez.  

De paardenshow wordt tussendoor aangevuld met een passionele flamencoshow met de klikkende hakken van prachtige (volbloed(!) Spaanse flamencodanseressen in authentieke flamencojurken die de Spaanse passie ten top brengen.

Wervelende flamencoshows met de beste flamencodanseressen wisselen de Spaanse paardenshow af. Jong en oud, kenners of leken, het publiek hoeft zich te vervelen!

Als je de danseressen bezig ziet samen met de paarden, valt het laatste puzzelstukje op zijn plaats: je voelt als het ware dat mens en dier dezelfde liefde, vurigheid en Spaanse passie delen. Viva Espana!

De Andalusische paardenshow wordt met veel passie en enthousiasme gepresenteerd door een presentatrice die het publiek volledig in vuur en vlam weet te krijgen.      

Specificaties Spaanse Andalusische Paardenshow

  • Flexible en makkelijk aan te passen.
  • De show moet plaats vinden op gras of in een manege.
  • De minimale ruimte die voorzien moet worden is 20 x 30 m. Hekwerken zijn alleen nodig als er veel toeschouwers verwacht worden.
  • Prijs en tijdsduur in overleg
  • Onze paarden zijn getraind om met mensenmassa's om te gaan!  

Onze Spaanse raspaarden en ruiters verzorgen ook graag parades en optochten. Paarden en ruiters in authentieke Spaanse kostuums, eventueel in combinatie met onze flamencodanseressen en mobiele geluidsinstallatie. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Spaanse Andalusische Paardenshow?

Voor meer informatie over Spaanse Andalusische Paardenshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Spaanse Andalusische Paardenshow

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19493 mensen

Specificaties van Spaanse Andalusische Paardenshow

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Spaanse Andalusische Paardenshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Spaanse Andalusische Paardenshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.