Hot town

Hot town boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hot town.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De ultimate Live Experience zoals nog nooit eerder meegemaakt.

Hot Town coverband weet als geen ander hoe je een show moet neerzetten en feest viert met het publiek. De coverband is ontstaan door de drang om meer dan een performance neer te zetten. Het resultaat is een totaal beleving die je lang zal bij blijven. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Hottown the Ultimate Party Band.

Hot town The Ultimate Experience boeken voor een optreden? 

Muziek, Entertainment en visuele elementen vormen samen één groot spektakel. De dikste hits en allergrootste meezingers van toen en nu passeren in hoog tempo! Hottown zorgt daarmee altijd voor veel interactie met het publiek en een aanstekelijke show vol spectaculaire elementen.

De band Hottown kan een show op maat maken, daarmee kan de band diverse disciplines en artiesten tot één geheel brengen: muziek, dans, multimedia en theatrale elementen. Uw boodschap of slogan vertaald de band graag in een unieke act!

Wat kun je verwachten van Hot Town?

  • Een totaal beleving waarbij muziek, licht, stage effects en interactie alle zintuigen prikkelen
  • Zeer allround repertoire met altijd de nieuwste hits
  • Een feest voor en met publiek met een goede dosis interactie
  • Diverse mogelijkheden en  uitbreidingen zoals de Hottown DJ en gastartiesten
  • Maatwerk en betrokkenheid voor uw evenement

Platinum Show van Hottown

De speeltijden van de band Hottown bedragen 3 x 50 minuten. Optioneel is de Hottown DJ voor de pauzes bij te boeken. Daarmee zal er geen stilte op uw feest vallen. Voor de opdrachtgevers die geen concessies willen doen raden wij de Platinum Show aan. Een aanslag op uw zintuigen! Muziek, artiesten, openingsact, specials, DJ en sensationeel licht vormen een indrukwekkende show van bijzonder hoog niveau. Met de Platinum show beleeft u een unieke avond!

Hottown boeken voor jouw evenement?

De band Hottown is te boeken voor een spetterende show van 3 x 50 minuten.

Boeken of een optie plaatsen voor Hot town?

Voor meer informatie over Hot town kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hot town

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 13566 mensen

Specificaties van Hot town

  • Tijdsduur: 3 x 50 minuten
  • Geluid: Backline - alleen instrumenten + toebehoren
  • Begeleiding: 9 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Hot town

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hot town kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.