Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning

Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit zelf geschreven nieuwe sprookje gaat over een kikker die een kroon vind bij een plas met water en met een kroon op kan hij zingen. Zijn vriendje de muis helpt hem. Maar er zijn andere dieren die ook Koning willen zijn en willen zingen!

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Een voorstelling met een speciaal geschreven boek en liedje over de kikkerkoning

Van dit verhaal is een speciaal kinderboekje gescrhreven door de poppenspeler. In het boekje staat een QR code vermeld, welke je kunt scannen met je telefoon. Je telefoon speelt dan een zelf geschreven liedje af welke bij het verhaal hoort.

Deze boekjes zijn te koop. Ze kosten € 14,95 per stuk.
De volledige opbrengst van het boekje gaat naar de Stichting hulphond speciaal voor kinderen die gedragsproblemen ondervinden en waarbij een hond of paard therapeutisch helpt.

Over Poppentheater Ronzebons

Jan Roosenboom betovert  jong en oud met zijn prachtige voorstellingen.
Hij schrijft en speelt zelfgeschreven sprookjes,  maar speelt ook volksverhalen van Jan Klaassen en Katrijn die spannende avonturen beleven. De kijkers worden betrokken bij het poppenspel en zorgen ervoor dat iedere voorstelling een eigen draai krijgt.

Meesterpoppenspeler Jan Roosenboom  brengt handpoppen tot leven!

Jan  schrijft elke productie helemaal zelf.  Hij maakt zijn decors , zoekt naar muziek en zijn poppen worden vaak gemaakt door zijn vrouw Els. Kinderen kunnen actief meedoen in het verhaal en Jan Improviseert dan op de reacties.  Zo is iedere voorstelling anders, immers kinderen hebben veel creatieve ideeën. Prachtig als na de voorstelling iedereen voldaan naar huis gaat, vaak ook de ouders of opa’s en oma’s.

Specificaties Poppentheater Ronzebons

 • Hoogte 250 cm
 • Breedte  150 cm
 • Diep 100 cm
 • Bij buitenspel dient u voor een overkapping te zorgen
 • Standaard boek je de voorstelling voor 45 minuten.
  Liever meerdere voorstellingen? Dat kan, het Poppentheater is ook te boeken voor 4 x 30 min. binnen 4 uur met verschillende voorstellingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Voorstellingen Poppentheater Ronzebons

Boeken of een optie plaatsen voor Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning?

Voor meer informatie over Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Poppenkasten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22184 mensen

Specificaties van Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning

 • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 4 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief tot 100 personen
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Oss (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.