Kaj van der Ree

Kaj van der Ree boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kaj van der Ree.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kaj van der Ree (1992) maakte zijn debuut op YouTube in 2013 toen hij zijn eigen kanaal startte. Op dit kanaal kan hij zijn passie en creatieve ei kwijt als video maker. In 2014 begon hij samen met twee vrienden het bekende kanaal ZU5E YouTube kanaal. Al snel werd Kaj ontdekt door RTL MCN en presenteerde Kaj sindsdien video’s op de online kanalen Concentrate en Concentrate Bold. Zo reisde Van der Ree In 2017 af naar Indonesië om een documentaire te maken voor Kidsright en liep hij later in het jaar een dag mee met een dakloze jongere om zijn situatie in kaart te brengen. Tevens maakte hij met RTL diverse online formats als ‘Nachtbrakers’, ‘Zie ze liegen’ en ‘Matennaaiers’.

Ook in radio land werd Kaj al snel opgemerkt

Er ontstond een samenwerking tussen BNNVARA en van der Ree. Kaj kreeg zijn eigen 3FM nachtshow in de nacht van vrijdag-op zaterdagnacht en zaterdag-op-zondagnacht.
In 2017 presenteerde Kaj voor diezelfde omroep ‘3op Reis Midweek.’

Dat Kaj niet op zijn mondje is gevallen, is In datzelfde jaar gebleken toen hij deelnam aan ‘The Roast of Giel Beelen’, uitgezonden op Comedy Central.

Op zijn sociale platformen werkte Kaj samen met merken en organisaties als ABN Amro ‘Tikkie’, Ministerie van Defensie, Nestlé en Thuisbezorgd.

Boeken of een optie plaatsen voor Kaj van der Ree?

Voor meer informatie over Kaj van der Ree kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kaj van der Ree

Deze act is bekeken door 3755 mensen

Specificaties van Kaj van der Ree

  • Tijdsduur: