Tim Senders

Tim Senders boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tim Senders.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad en studeerde af aan de Theaterschool in Amsterdam. 

Met zijn collega’s Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormen zij samen in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma “ZO” op Veronica.
Humoristische video’s waarin zij de saaie dagelijkse dingen in het leven oplossen met een leuker alternatief.

Tim is bij het grote publiek bekend geworden met Streetlab

In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Streetlab werd voor het eerst vertoond tijdens TVlab. Naast TV bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun 2e seizoen behaalden zij een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring en zorgden deze jonge makers voor veel opschudding in het televisielandschap.

De jongens zijn nu allemaal een andere weg ingeslagen, waardoor ze tijdelijk zijn gestopt met Streetlab. Naast Streetlab waren de jongens ook te zien in programma’s “Niet te geloven” en “Hotel Romantiek”.

Tim presenteert samen met Daan Boom het KRO-NCRV programma “Betreden op eigen risico” en is sinds kort zijn eigen YouTube kanaal Tim’s zender gestart.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Tim Senders?

Voor meer informatie over Tim Senders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tim Senders

Deze act is bekeken door 7013 mensen

Specificaties van Tim Senders

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Tim Senders

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tim Senders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.