JayJay Boske

JayJay Boske boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van JayJay Boske.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

JayJay’s TV carrière begint nadat hij na een uitgebreide casting aan de slag kan gaan bij BNN Coolcast van BNN University. Na vier jaar stapt JayJay over naar Veronica waar hij samen met Tim Haars, Tess Milne en Sjaak Pieter van Es ‘De Fukkers’ presenteert.

JayJay Boske presenteert de meest uiteenlopende televisieprogramma's op verschillende zenders

In 2014 presenteert hij samen met Simon Zijlemans het programma ‘Brouwersch’ en gaat hij samen met Simon en Tess Milne op reis om het op te nemen tegen de jongens van StukTV in de internet hit ‘Roadtrippers’.
Het jaar daarna maakt JayJay opnieuw een overstap. Dit keer gaat hij naar RTL en presenteert het ‘WK Rugby’ en het programma ‘Wie Is De Sjaak?’ samen met Veronica van Hoogdalem, Rick Brandsteder en wederom Tess Milne. Ook maakt JayJay in dit jaar het tweede seizoen van ‘Roadtrippers’.

Momenteel worden op RTL7 de programma’s ‘Nederlands Ruigste’ en ‘Rugby League’ uitgezonden en op RTL5 Expeditie Robinson.

JayJay heeft een eigen YouTube kanaal genaamd ‘Day 1’

Op dit kanaal plaatst hij meerdere keren per week een video met een bekend persoon over sport, koken, gadgets en auto’s. Het is één van de snelst groeiende YouTube kanalen van Nederland.

Daarnaast presenteert Jay Jay Boske het nieuwe YouTube- kanaal Concentrate Bold. Waarin hij toffe en stoere content mag maken. Concentrate Bold maakt deel uit van het online videoplatform van RTL. Met dit kanaal probeert RTL meer mannelijke kijkers te bereiken.

JayJay is ook al twee seizoenen te zien op RTL Basecamp en RTL7 in ‘Extreme Roadtrip’. Hier trekt hij samen met Giel de Winter door IJsland om kennis te maken met extreme sporten en haar beoefenaars. Ook zal JayJay dit seizoen Dennis van der Geest vervangen en op RTL 7 Sterkste man van Nederland presenteren.

Boeken of een optie plaatsen voor JayJay Boske?

Voor meer informatie over JayJay Boske kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor JayJay Boske

Deze act is bekeken door 8298 mensen

Specificaties van JayJay Boske

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor JayJay Boske

Voor meer informatie en beschikbaarheid van JayJay Boske kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.