Eengamestad - Marnick Vlemmix

Eengamestad - Marnick Vlemmix boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Eengamestad - Marnick Vlemmix.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

EenGameStad is het YouTube-kanaal van game expert Marnick Vlemmix en heeft ruim 152.000 abonnees.
Op het kanaal neemt hij zijn kijkers op een entertainende, verhalende en enthousiaste wijze mee in de wereld van Minecraft. Wekelijks heeft Marnick een livestream op EenGameStad waarin hij veelal MineTopia en minigames speelt en niet schuwt voor interactie met zijn trouwe followers. 

Het kanaal EenGameStad haalde een nominatie binnen voor ‘Beste YouTube Game Kanaal’

Naast EenGameStad heeft Marnick ook het YouTube-kanaal Marnickur waar hij uiteenlopende, populaire games speelt zoals GTA Online en Ark.

Boeken of een optie plaatsen voor Eengamestad - Marnick Vlemmix?

Voor meer informatie over Eengamestad - Marnick Vlemmix kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Eengamestad - Marnick Vlemmix

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Social Influencers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14255 mensen

Specificaties van Eengamestad - Marnick Vlemmix

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Eengamestad - Marnick Vlemmix

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Eengamestad - Marnick Vlemmix kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.