Iris Enthoven

Iris Enthoven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Iris Enthoven.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens haar middelbareschooltijd danste zij professioneel in de vooropleiding van de dansacademie Lucia Marthas en tijdens haar studie volgde zij toneellessen aan de Jaargang van Kemna. Na het behalen van haar vwo-diploma besloot ze ‘Economics and Business’ te gaan studeren aan de UvA, waarvan ze in mei 2016 haar diploma haalde. Naast haar studie kriebelde de wereld van journalistiek en media. Onder meer deed Iris journalistieke ervaring op door artikelen te schrijven voor het rebelse online jongerentijdschrift SPUNK (het kleine zusje van VICE).

Iris Enthoven is onder andere bekend als presentatrice bij Xite

Daarnaast ontstond een grote interesse voor TV en volgde zij naast haar bachelor een opleiding aan de TV Academy. Door de TV Academy merkte Iris dat ze het leuk vindt om voor de camera te staan. In april 2016 gaf zij zich op voor de Xite Zoekt Vlogger contest, met succes. Ze doorliep de verschillende castingrondes en werd uiteindelijk verkozen tot nieuwe presentatrice van de muziekzender. Hiervoor mocht ze de gehele zomerperiode de festivalreports presenteren en alle grote muziekartiesten van dat moment interviewen.

Om nog beter te worden in presenteren en zichzelf te verdiepen, besloot Iris verder te studeren met de master ‘Journalistiek en Media’ aan de UvA. Naast host voor XITE werd Iris begin dit jaar een van de vaste gezichten op het online RTL platform Concentrate BOLD. Hier presenteert ze onder andere de programma’s Untrained, The Pick Up Line, Big Bang BOLD. Voor beide kanalen bedenkt ze de content én presenteert ze het.

In 2017 presenteerde Iris de Xite Awards in een uitverkochte Melkweg (Amsterdam).
Naast alle presentatie werkzaamheden is Iris ook werkzaam als actrice en stemactrice.

Boeken of een optie plaatsen voor Iris Enthoven?

Voor meer informatie over Iris Enthoven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Iris Enthoven

Deze act is bekeken door 9266 mensen

Specificaties van Iris Enthoven

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Iris Enthoven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Iris Enthoven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.