Stadsomroeper te Paard

Stadsomroeper te Paard boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stadsomroeper te Paard.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een stadsomroeper uit vervlogen tijden maakt zijn entree op z'n nostalgische paardmobiel.
Aangekomen op de plaats van handeling rolt hij zijn perkamente rol uit en draagt al declamerend voor wat de reden is voor zijn komst. Afhankelijk van de aanleiding kan zijn komst diverse vervolgen krijgen. Met een historisch kanon kan er een feestelijke opening plaatsvinden of kan hij in de functie van een koerier op bijzondere wijze een pakket bezorgen. Optioneel kan de officiële handeling aangevuld worden met een champagne- special.

Informeer naar de mogelijkheden en extra acts zoals

Historisch Kanon

Dit is een productie die bijvoorbeeld geschikt is wanneer een gebouw officieel geopend wordt. De stadsomroeper zorgt hierbij al declamerend voor een passende introductie en begeleiding van de opening of officiële handeling.De VIP wordt uitgenodigd het kanon te ontsteken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een confettikanon. Bijvoorbeeld voor het geven van een startschot voor een nieuwe campagne of anderszins. 

Tip! : Na het kanonschot kan er een feestelijke champagne toost uitgebracht worden...

Champagne Special

Dit officiële moment kan eventueel aangevuld worden met een sabreur. In dat geval introduceert de koerier een sabreur voor een bijzonder champagnemoment. De sabreur zal een korte uitleg geven over het ontstaan en de historie van de Confrèrie du Sabre d’Or. Daarna zal hij een demonstratie geven waarbij een fles champagne met het symbolische gouden zwaard wordt 'onthoofd'. Vervolgens zijn de genodigden aan de beurt. Een aantal van hen komt in aanmerking zelf te sabreren en worden bij goed gevolg ceremonieel geridderd door de Confrère!

Er kan getoost worden!

  • Voor het gebruik van een confettikanon is geen vergunning vereist. De kleuren van de confetti zijn naar wens aan te passen. 

Boeken of een optie plaatsen voor Stadsomroeper te Paard?

Voor meer informatie over Stadsomroeper te Paard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stadsomroeper te Paard

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16493 mensen

Specificaties van Stadsomroeper te Paard

  • Tijdsduur: 3,5 uur inclusief pauzes, 4 uur, inclusief pauzes
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Stadsomroeper te Paard

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stadsomroeper te Paard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.