Zigeunerbloed

Zigeunerbloed boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zigeunerbloed.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Broer en zus. Zigeuners zijn het. O, wat is hij jaloers. Vindt u mijn zus leuk?...dreigend of juist niet. Je weet het nooit met Arpad. Met hun prachtige zigeunercaravan, waarin Madame Zohra de kaarten of de hand leest en waarzegt.

Muziek, animatie, waarzeggen je krijgt allerlei soorten entertainment terwijl je 1 act boekt

Rondom de caravan hangt de was aan een waslijn, liggen oude autobanden en veel spulletjes die Arpad te koop aanbiedt. Af en toe rijdt Arpad een stukje met zijn oude motorfiets voor de caravan en start hem met veel lawaai en rook.. Ze komen gereden uit de Balkan, tenminste, dat denk ik… of waar dan ook vandaan. Ze leiden een zwervend bestaan. Op zijn accordeon speelt Arpad Slavische melodieën, verkoopt alles wat los en vast zit en spreekt een soms bijna onverstaanbare taal: Wat een melancholie, wat een hartstocht spreekt hieruit. Een blik in de caravan en je waant je in een andere wereld: Wat een pracht, wat een droomwereld…Even weg uit het dagelijks bestaan.
 
Durf je het aan, deze act vol hartstocht, muziek, startende motoren en aanhoudend verkoopgedrag van Arpad…en een vleugje toekomst van zijn zus Madame Zohra..?

Boeken of een optie plaatsen voor Zigeunerbloed?

Voor meer informatie over Zigeunerbloed kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zigeunerbloed

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19779 mensen

Specificaties van Zigeunerbloed

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Aardenburg.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Zigeunerbloed

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zigeunerbloed kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.