Oidipoes

Oidipoes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oidipoes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Twee heel grote katten trekken met hun kinderwagen met jongste telg door de straten. Ze zijn actief met het publiek en gedragen zich "poezelig" en "kattig". Ze spinnen dat het een lieve lust is. Daarnaast zingen ze veel levensliederen. En niet alleen over wat katten meemaken. De accordeon wordt druk gehanteerd door één van de twee zusjes. O ja, want dat was ik vergeten te zeggen...het zijn en blijven zusjes. Hoe de buitenwereld er ook tegenaan kijkt. En daar hebben ze zo hun eigen theorieën en gedachten over. Uiteraard zijn ze niet alleen op 4 oktober te boeken, maar het gehele jaar door. En mag de ene poes zich soms wat krols gedragen...zusje wijst de ander er wel op dat dat beslist ongepast is. 

Oidipoes is een muzikale, mobiele en interactieve straattheateract voor festivals en andere evenementen

Het nodigt uit tot meezingen en meedeinen. Dat in ieder geval. Daarnaast zullen de twee poezen aanleiding genoeg geven om te reageren op wat er gebeurt. Zeker als er een hond voorbijloopt. Wat een tumult dan ontstaat. En u zou ze alleen al boeken om te weten wat zich in de prachtige kinderwagen van dit poezengezin bevindt. Poezengezin? Waren het niet twee zussen? Ook daar zit weer een verhaal achter. Benieuwd? Nodig ze eens uit op de koffie...wel met veel melk graag! Oidipoes. En van Griekse zwerfkattenafkomst.

Oidipoes is een mobiele straattheateract

  • Tijdsduur: 5x 30 minuten speeltijd in 4 uur aanwezigheid.
  • Voor festivals mogelijk in andere werktijden te verdelen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Oidipoes?

Voor meer informatie over Oidipoes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oidipoes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15019 mensen

Specificaties van Oidipoes

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Oidipoes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oidipoes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.