Totally Spice - Look a Likes Spice Girls

Totally Spice - Look a Likes Spice Girls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Totally Spice - Look a Likes Spice Girls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van the Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

Alle grote hits van de Spice Girls komen voorbij

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girls gegarandeerd.

De perfecte act voor 90s Parties

Totally Spice is een veelgevraagde act tijdens de tegenwoordig in het uitgaansleven zo populaire ‘90s parties’. Maar een optreden van de meidengroep is evenzogoed een verrijking voor het programma van andersoortige feesten.

Boeken of een optie plaatsen voor Totally Spice - Look a Likes Spice Girls?

Voor meer informatie over Totally Spice - Look a Likes Spice Girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Totally Spice - Look a Likes Spice Girls

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23336 mensen

Specificaties van Totally Spice - Look a Likes Spice Girls

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Totally Spice - Look a Likes Spice Girls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Totally Spice - Look a Likes Spice Girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.