Beriniteit

Beriniteit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beriniteit.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

​Een tandem met motor en aanhangwagen trekt over het terrein met veel tumult. Het ziet eruit als een woest paard. Er wordt geremd. Een koning en koningin stappen bekvechtend af. Het publiek stopt en kijkt wat er gebeurt.

"Beriniteit" is een muzikale en interactieve straattheatervoorstelling voor (internationale) festivals en andere buitengebeurens

Er vormt zich een kring buiten de pilons die worden neergezet. Langzamerhand wordt duidelijk wie ze zijn.  Hier speelt zich een modern sprookje af met weinig woorden en veel beelden en geluid. Muzikale straattheateract in 15 minuten waarbij het publiek op een humoristische manier betrokken wordt.

Er wordt in 4 uur aanwezigheid 4x een voorstelling gespeeld.
Daarbuiten nog 1,5 uur animatie, die bestaat uit muziek, praatjes, verschijning en vooral…aanwezigheid met veel tumult!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Beriniteit?

Voor meer informatie over Beriniteit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Beriniteit

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25036 mensen

Specificaties van Beriniteit

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Beriniteit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beriniteit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.