Cesar Majorana

Cesar Majorana boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cesar Majorana.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Cesar kun je iedere week zien als presentator van jongerenprogramma “Club Hub” (BNNVARA) en presenteert bij de VPRO filmprogramma’s zoals “Onze man in Cannes”, waar hij verslag doet van het prestigieuze filmfestival in Cannes. Of dichter bij huis, de “Dutch Design Week” en “Holland Festival” waar hij met jonge makers in gesprek gaat over hun werk. Ook regisseerde hij dit jaar de documentaire “Stacey.” over beatmaker Esko. Maandelijks neemt hij een bekende collega mee naar de film voor Cineville in de serie “Naar de film met…”.

Cesar is naast presentator ook schrijver

Cesar heeft een vaste column op de website van &C (het platform van Chantal Janzen), voor het magazine &C schrijft hij langere reportages over onderwerpen die hem bezighouden. Zo deed hij bijvoorbeeld verslag van zijn telefoonverslaving.

Met het Instagram-account Waarom Vloggers Janken(23K volgers) won Cesar de “Beste Social Media Award” voor Beste Instagrammer.

Cesar werkt hard en legt de lat hoog voor zichzelf

Alsof dat nog niet genoeg is voltooide hij in 2017 zijn SWEN 3 wijnopleiding en was hij ambassadeur van de JMA Biesheuvelprijs voor korte verhalen.

In 2018 maakte hij in kader van “de boekenweek voor jongeren” de vijfdelige serie LIT. Waarbij Cesar als boekencoinnoisseur in gesprek ging met jonge, succesvolle schrijvers. Dit was een droom die uitkwam.

Voor het IFFR maakte hij in 2019 samen met Hugo Emmerzael “De Grote IFFR VPRO Podcast Show”, waarbij hij elke festivaldag de highlights van het IFFR besprak.

Hij droomt ervan ooit nog een wijnprogramma te maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Cesar Majorana?

Voor meer informatie over Cesar Majorana kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cesar Majorana

Deze act is bekeken door 8587 mensen

Specificaties van Cesar Majorana

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Cesar Majorana

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cesar Majorana kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.