Daan Boom

Daan Boom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Daan Boom.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Je kent Daan Boom onder andere van het NPO3 programma Streetlab, wat hij maakt en presenteert. 
In dit programma voeren 4 jeugdvrienden sociale experimenten uit, vanuit hun eigen fascinatie. Ze werden met dit programma in 2015 zelf genomineerd voor een Gouden Televizier - Ring. Het programma is inmiddels gestopt en de jongens zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen. 

Daan Boom een veelzijdige duizendpoot

Daan deed bijvoorbeeld mee aan het programma Maestro, waarin hij een orkest moest gaan dirigeren. Hij deed sit super goed en werd 2e in de finale. Verder speelt Daan samen met Jasper Demollin in de Tante Joke Karaoke band. Het concept is heel simpel: het publiek zingt, de band speelt. De Tante Joke Karaoke band toert door het hele land. Op dit moment is Daan samen met Tim Senders te zien in het jeugd programma betreden op eigen risico.

Boek Daan Boom voor jouw evenement

Daan is in te zetten voor presentatieklussen in alle vormen.
Informeer naar de mogelijkheden.
Genoemde gage is een indicatie gage. Veel presentatieklussen betreffen maatwerk. Gages daarvoor worden op maat gemaakt. Vraag het aanvraagformulier aan.

Boeken of een optie plaatsen voor Daan Boom?

Voor meer informatie over Daan Boom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Daan Boom

Deze act is bekeken door 9399 mensen

Specificaties van Daan Boom

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Daan Boom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Daan Boom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.