Quido van de Graaf

Quido van de Graaf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Quido van de Graaf.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Quido van der Graaf kreeg het zingen met de paplepel ingegoten. De zanger die geboren werd in Den Haag scoort hoge ogen in The Voice of Holland. Hier viel de jury zijn enorme podiumervaring zeker op.

Quido van de Graaf verovert plekje in de Nederlandse artiestenwereld

Inmiddels is Quido niet meer weg te denken in de Nederlandse artiestenwereld. In 2017 brengt Quido de single  ‘Geef me vannacht’ uit. Met deze plaat zet Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam neer. Hij wordt Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL. Hij treedt veelvuldig op en staat in veel voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Tino MartinGordon, Wolter Kroes

Boeken of een optie plaatsen voor Quido van de Graaf?

Voor meer informatie over Quido van de Graaf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Quido van de Graaf

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24710 mensen

Specificaties van Quido van de Graaf

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Quido van de Graaf

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Van den Berg Beheer

  • Door: Arie van den Berg
  • Locatie: Alcazar Events Puttershoek
  • Datum:

Quido denkt mee met de klant en leefde zich ook goed in bij het publiek. Zorgt voor interactie en maakt er een feest van.

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Quido van de Graaf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Quido van de Graaf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.