Black Friday Globe

Black Friday Globe boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Black Friday Globe.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ken jij ze nog? Van die sneeuwbollen waarmee je moet schudden en dat het dan gaat sneeuwen in die bol? Wist je dat deze er nu ook in een levensgrote versie is? Eentje waar je instapt en het spontaan begint te sneeuwen. Bij ons kun je terecht voor de enige echte origineel gepatenteerde Black Friday Globe® 

Met de Black Friday Globe® huur je een eyecatcher voor jouw evenement! 

Stap binnen in de Black Friday Globe® en beleef een spannend Black Friday avontuur. Gegarandeerd dat de Black Friday Globe® het middelpunt van het evenement zal zijn. Het betreft zo’n grote eyecatcher waar niemand omheen kan. Het is een unieke actie die mensen niet snel zullen vergeten.

Boek nu onze Black Friday Globe® met fotoactie voor jouw evenement

Standaard leveren wij deze Black Friday Globe® inclusief fotoactie. Onze fotograaf maakt van alle bezoekers in de Black Friday Globe® een prachtig plaatje welke direct afgedrukt wordt. De foto’s kunnen voorzien worden van het logo van de organisatie wat zorgt voor extra reclame. Tevens kunnen we de foto’s digitaal aanleveren, welke je kunt plaatsen op jouw website en social media kanalen. Foto’s zullen door bezoekers gedeeld en geliked worden, wat zorgt voor extra traffic op jouw website en social media kanalen. Een gratis stukje reclame, altijd mooi meegenomen.

Branding – Pas de Black Friday Globe® volledig aan, aan jouw wensen

Wanneer jouw klanten onze Black Friday Globe® voor het eerst zien, is het natuurlijk wel zo leuk als ze deze onvergetelijke ervaring koppelen aan jouw merk.

Afmetingen van de Black Friday Globe

Wij vragen een vrije ruimte van 5 x 5 x 4,5 mtr. (lxbxh) + aansluitend een ruimte voor de fotograaf / printers etc. De exacte afmetingen van de Globe zijn Ø 3,3 meter en 3,2 meter hoog.

© 2015 JBL Leisure Limited, all rights reserved. Snowglobe® and the SnowGlobe® Logo and Brand are registered trademarks of JBL Leisure Ltd. The Snowglobe carries a UK Patent No. GB2457100,  European Community Design Registration No. 000925078 and International Patent application PCT/EP2009/051060, the Snowglobe is made in England.

Boeken of een optie plaatsen voor Black Friday Globe?

Voor meer informatie over Black Friday Globe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Black Friday Globe

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Black Friday om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15170 mensen

Specificaties van Black Friday Globe

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Black Friday Globe

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Black Friday Globe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.