Halloween Globe

Halloween Globe boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Halloween Globe.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ken jij ze nog? Van die sneeuwbollen waarmee je moet schudden en dat het dan gaat sneeuwen in die bol? Wist je dat deze er nu ook in een levensgrote versie is? Eentje waar je instapt en het spontaan begint te sneeuwen. Bij ons kun je terecht voor de enige echte origineel gepatenteerde Halloween Globe ® 

Met de Halloween Globe® huur je een eyecatcher voor jouw evenement!

Stap binnen in de Halloween Globe® en beleef een spannend Halloween avontuur. Gegarandeerd dat de Halloween Globe® het middelpunt van het evenement zal zijn. Het betreft zo’n grote eyecatcher waar niemand omheen kan. Het is een unieke actie die mensen niet snel zullen vergeten.

Boek nu onze Halloween Globe® met fotoactie voor jouw evenement

Standaard leveren wij deze Halloween Globe® inclusief fotoactie. Onze fotograaf maakt van alle bezoekers in de Halloween Globe® een prachtig plaatje welke direct afgedrukt wordt. De foto’s kunnen voorzien worden van het logo van de organisatie wat zorgt voor extra reclame. Tevens kunnen we de foto’s digitaal aanleveren, welke je kunt plaatsen op jouw website en social media kanalen. Foto’s zullen door bezoekers gedeeld en geliked worden, wat zorgt voor extra traffic op jouw website en social media kanalen. Een gratis stukje reclame, altijd mooi meegenomen.

Branding – Pas de Halloween Globe® volledig aan, aan jouw wensen

Wanneer jouw klanten onze Halloween Globe® voor het eerst zien, is het natuurlijk wel zo leuk als ze deze onvergetelijke ervaring koppelen aan jouw merk.

Afmetingen van de Halloween Globe

Wij vragen een vrije ruimte van 5 x 5 x 4,5 mtr. (lxbxh) + aansluitend een ruimte voor de fotograaf / printers etc. De exacte afmetingen van de Globe zijn Ø 3,3 meter en 3,2 meter hoog.

© 2015 JBL Leisure Limited, all rights reserved. Snowglobe® and the SnowGlobe® Logo and Brand are registered trademarks of JBL Leisure Ltd. The Snowglobe carries a UK Patent No. GB2457100,  European Community Design Registration No. 000925078 and International Patent application PCT/EP2009/051060, the Snowglobe is made in England.

Boeken of een optie plaatsen voor Halloween Globe?

Voor meer informatie over Halloween Globe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Halloween Globe

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Halloween Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14930 mensen

Specificaties van Halloween Globe

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Halloween Globe

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Halloween Globe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.