Bizzey

Bizzey boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bizzey.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bizzey been getting busy. De DJ - MC - Producer - Superstar Bizzey (Leo Roelandschap) viert dit jaar zijn tienjarige jubileum. Zijn eerste single stamt uit 2006 - The Fur. In de jaren erna tourt hij zowel solo als MC, succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, Diplo & Afrojack. De muzikale bom valt massaal wanneer Bizzey onderdeel wordt van Yellow Claw en de heren achter elkaar succesvolle singles releasen.

Tracks waar je Bizzey onder andere van kent 

  • Allermooiste Feestje
  • Krokobil
  • Nooit Meer Slapen
  • Thunder - een samenwerking met The Opposites.

Deze tracks domineren de clubs en radio in Nederland en Belgie. De act groeit uit tot festivalfavoriet en brengt ze op plekken als Solar Weekend, Latin Village, Mysteryland en Tomorrowland.

Back to Bizzey in 2016 met solo carrière 

In 2016 kiest Bizzey voor een nieuwe muzikale richting en focust hij zich weer op zijn solo act. Back to Bizzey, dus! In het najaar van 2016 verschijnt zijn eerste mixtape via het Noah’s Ark label. Bizzey produceert zijn eigen tracks, die naast meerdere featurings ook eigen vocalen bevatten. Tropical hood bubbling met een vleugje hip hop en R&B en een rauw randje dancehall.

Als veteraan weet Bizzey de dansvloer goed met vrouwen te vullen

Vanzelfsprekend volgt de rest ook. Zijn nieuwe muziek typeert hij dan ook als zeer vrouwvriendelijk. Als maker, connaisseur en ambassadeur van alles wat knalt, viezig  en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey – vol eigen producties en een overdosis compromisloze pretty-­boy-­swag – er in de regel voor dat men opstijgt richting het plafond om voor zolang de set duurt niet vrijwillig terug te keren op aarde.

Boeken of een optie plaatsen voor Bizzey?

Voor meer informatie over Bizzey kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bizzey

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26070 mensen

Specificaties van Bizzey

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bizzey

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bizzey kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.