De Mobiele Tarotbar - Moul

De Mobiele Tarotbar - Moul boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Mobiele Tarotbar - Moul.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze unieke mobiele bar bezorgt de bezoekers een verhelderende, muzikale sprookjeservaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Een act voor beurzen, festivals en feesten. Binnen en buiten."

Deze tafel is geschikt voor elke gelegenheid en tovert de ruimte om tot ware nachtclub in sfeer van de Moulin Rouge. Op festivals, feesten en beurzen, of in cafés, bars en restaurants. En waarom?

Het was nog nooit zo'n spektakel om aan de bar te hangen!

Deze rijdende tafel is met zijn spectaculaire verlichting en geluid, 1.70 m. dwarsdoorsnede en geweldige aankleding dé blikvanger bij iedere gelegenheid. Als een wagen laat de tafel zich door de straten rijden en staat soms hier, soms daar.

Een Mobiele act met humor voor festivals in Nederland en over de grens: De Mobiele Tarotbar.

Na een spetterende muzikale openingsact waarin de aandacht wordt gevraagd door de acteurs, zullen de bezoekers aan deze prachtige bar kennismaken met waarzegster Marjorie, die ze met behulp van haar tarotkaarten en een goed gesprek, antwoord geeft op brandende levensvragen. Dat doet ze in vele talen: Frans, Engels, Nederlands en...Grieks. Ondertussen begeleidt zus Eugénie zichzelf verderop op haar accordeon, bij haar prachtige, weemoedige chansons. Met een goed gesprek en een knipoog probeert ze mensen over te halen een bezoek aan haar zus bij de tafel te brengen.

Bijzonderheden m.b.t. de Mobiele Tarotbar:

Deze act is te boeken in vele thema's - informeer naar de mogelijkheden van deze zeer flexible artiesten.

Boeken of een optie plaatsen voor De Mobiele Tarotbar - Moul?

Voor meer informatie over De Mobiele Tarotbar - Moul kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Mobiele Tarotbar - Moul

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23321 mensen

Specificaties van De Mobiele Tarotbar - Moul

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur, 5 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor De Mobiele Tarotbar - Moul

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Wolfswinkel Reiniging BV

  • Door: Wim van Wolfswinkel
  • Locatie: Maarsbergen
  • Datum:

Alle gewaardeerd met goed en zeer goed.

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor De Mobiele Tarotbar - Moul

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Mobiele Tarotbar - Moul kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.