Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act

Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In deze act worden kinderen meegenomen op een magische reis. De bezorger komt aan met een stapel koffers. Plotseling springt één van de koffers open. In deze koffer zit een onbekend voorwerp. Dan springt nog een koffer open, ook hier zit een onbekend voorwerp in. 

Lukt het om de Elf naar huis te toveren?

Als de kinderen niet weten wat er gedaan moet worden en de bezorger ook niet, komt er geluid uit een koffer. De bezorger maakt deze open en weet niet wat hij ziet. Er zit een elf in de koffer. Deze elf is per ongeluk in de koffer terecht gekomen en wil nu graag naar huis. Dit kan als de kinderen de elf naar huis kunnen toveren. Alleen dit zal eerst geoefend moeten worden met de onbekende voorwerpen, want toveren doe je niet zomaar! Zal het de kinderen lukken de elf weer naar huis te toveren? 

Boeken of een optie plaatsen voor Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act?

Voor meer informatie over Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act

Deze act is bekeken door 21362 mensen

Specificaties van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Apeldoorn (visa/versa)

Boeking of een optie plaatsen voor Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.