Love Globe

Love Globe boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Love Globe.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ga op de foto in de enige echte Love Globe. De Valentijnsactie, moederdagactie en vaderdagactie bij uitstek. Natuurlijk is de Love Globe voorzien van speciale liefdes decoratie en unieke fotoservices.

MET The Love GLOBE® HUUR JE EEN EYECATCHER VOOR JOUW EVENT

Stap binnen in de Love Globe en beleef een sfeervol liefdes avontuur. Gegarandeerd dat de Love Globe® het middelpunt van het evenement zal zijn. Het betreft zo’n grote eyecatcher waar niemand omheen kan. Het is een unieke actie die mensen niet snel zullen vergeten.

Boek nu onze Love Globe met fotoactie voor jouw evenement

Standaard leveren wij deze Love Globe inclusief fotoactie. Onze fotograaf maakt van alle bezoekers in de Love Globe een prachtig plaatje, welke direct afgedrukt wordt. De foto’s kunnen voorzien worden van het logo van de organisatie wat zorgt voor extra reclame. Tevens kunnen we de foto’s digitaal aanleveren, welke je kunt plaatsen op jouw website en social media kanalen. Foto’s zullen door bezoekers gedeeld en geliked worden, wat zorgt voor extra traffic op jouw website en social media kanalen. Een gratis stukje reclame, altijd mooi meegenomen.

Afmetingen van de Love Globe

Wij vragen een vrije ruimte van 5 x 5 x 4,5 mtr. (lxbxh) + aansluitend een ruimte voor de fotograaf / printers etc. De exacte afmetingen van de Globe zijn Ø 3,3 meter en 3,2 meter hoog.

Boeken of een optie plaatsen voor Love Globe?

Voor meer informatie over Love Globe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Love Globe

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31600 mensen

Specificaties van Love Globe

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Love Globe

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

WINKELIERSVERENIGING OP DE BROUWERIJ

  • Door: Rob Moekotte
  • Locatie: Enschede
  • Datum:

Klantvriendelijk

Waardering:

8,0

GO4IT-PROMOTIONS

  • Door: Peter Wilmsmann
  • Locatie: Spijkenisse
  • Datum:

Prima, alleen heb ik nog geen bestand ontvangen van de foto's die zijn gemaakt. Dit is mij wel toegezegd.

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Love Globe

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Love Globe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.