Wandelend Liefdes Boek

Wandelend Liefdes Boek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wandelend Liefdes Boek.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heb je zoiets wel eens gezien? Een wandelend boek? Levensgroot, waarin je een lieve boodschap achter kan laten. Het wandelende Liefdes Boek is een super leuke actie voor Valentijnsdag. De dame in het liefdes boek loopt rond door jouw winkelcentrum of over jouw evenement. Ze vraagt geliefden een boodschap op te schrijven voor elkaar in het Liefdes Boek. Aan het einde van de dag heb je dan een boek vol liefdesverklaringen, lieve woorden en wensen van mensen die veel van elkaar houden.

Het Wandelende Liefdes Boek een opvallen act voor jouw Valentijn evenement

Het Liefdes Boek is buiten het feit dat het een super leuke aanvulling is op het evenement ook nog eens een plaatje om te zien. Soms zingt het boek een liedje en draait en zwiert het rond over het evenement. De beschreven bladzijden blijven na het evenement acter. Zodat je deze als opdrachtgever wellicht een mooie plek kunt geven en mensen alle mooie woorden nog eens na kunnen lezen.

Het Wandelende Liefdes Boek inhuren voor jouw Valentijn evenement?

Wanneer je deze aparte, opvallende en vernieuwende act in wil zetten op jouw evenement wacht dan niet te lang met boeken. Dit soort acts zijn altijd een van de eerste die geboekt worden.

Het Liefdes Boek is buiten het feit dat het een geweldige act is voor Valentijnsdag, natuurlijk ook geweldig om in te zetten tijdens Moederdag of Vaderdag. Maar ook voor Bruiloften. Laat het Liefdes Boek rondlopen als reuze gastenboek. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden m.b.t. boekingen van het Wandelend Liefdes Boek

Boeken of een optie plaatsen voor Wandelend Liefdes Boek?

Voor meer informatie over Wandelend Liefdes Boek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wandelend Liefdes Boek

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37450 mensen

Specificaties van Wandelend Liefdes Boek

  • Tijdsduur: 5 x 30 min. binnen 4 uur, 5 x 30 min. binnen 4 uur, 5 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wandelend Liefdes Boek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wandelend Liefdes Boek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.