Waarzegster op de Fiets

Waarzegster op de Fiets boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Waarzegster op de Fiets.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Waarzegster Madame Roza verschijnt in iedere straat, op elk plein en zoekt mensen waarvoor Tarotkaarten kan leggen of voor wie ze de pendel kan laten zwaaien.

Madame Roza - Waarzegster op de Fiets

Haar fiets is haar trouwe metgezel. Terwijl zich een rijtje mensen aan haar uitgedoste rijwiel vormt, klinkt muziek in stijl uit de fietsmand.

Echt alles lijkt te kloppen: de muziek, de mand en Madame Roza zelf, ja werkelijk alles straalt bloemen uit.

Waarzegster op de Fiets is te boeken in verschillende thema's

Madame Roza deinst er zelfs niet voor terug haar tweewieler en zichzelf zo aan te kleden dat ze uit een plaatje van Dickens, Halloween, of uit een zwoele nachtclub lijkt te zijn gekomen. Ze treedt ook op stijlen van landen en kleedt haar fiets daarop aan.

Fietsend geeft Madame Roza inzicht in het leven, of het om kinderen gaat (hiervoor heeft ze speciale aangepaste kaarten), mannen, vrouwen, of stellen. Uitermate geschikt voor straattheater, of beurzen.

Boeken of een optie plaatsen voor Waarzegster op de Fiets?

Voor meer informatie over Waarzegster op de Fiets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Waarzegster op de Fiets

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17069 mensen

Specificaties van Waarzegster op de Fiets

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Waarzegster op de Fiets

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Waarzegster op de Fiets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.