Extince

Extince boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Extince.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Extince, de Exteronaldus, Prince Extince of eigenlijk Peter J.C. Kops, is de vader van de Nederlandse hiphop en scoorde in 1995 de eerste Nederlandstalige hiphop hit ‘Spraakwater’. Met zijn (Brabantse) woordspelingen en zijn ‘zachte g’ wist hij heel Nederland te veroveren. Zijn muziek zit vol funkinvloeden en in zijn teksten laat hij zien een goed gevoel voor humor te hebben.

‘Spraakwater (IJskoud ’t lekkerst)’ De eerste Nederlandstalige hiphop-plaat die de top tien van de hitlijsten bereikt! 

Na een aantal jaren radiostilte kwam Extince in 2015 terug met het album ‘X’. Op dit album is hij naast Nederlandstalig ook weer in het Engels te horen en zijn samenwerkingen te vinden met onder andere Rotjoch, Shirma Rouse, Keizer, Ross & Iba.
 
Tegenwoordig tourt Extince samen met zijn DJ door heel het land en brengt hij de bekende hits, oud en nieuw door elkaar, afgewisseld met albumnummers ten gehore.

Boeken of een optie plaatsen voor Extince?

Voor meer informatie over Extince kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Extince

Deze act is bekeken door 10573 mensen

Specificaties van Extince

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland