Juf Roos Show

Juf Roos Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Juf Roos Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Juf Roos is de YouTube-hit van het jaar. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. En nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar je toe voor een doldwaas avontuur!!

Wie is ze en waar gaat Juf Roos over?

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Twee emmertjes water halen, hop paardje hop en ik zag twee beren broodjes smeren; echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

Juf Roos is vrolijk, vindingrijk en kan prachtig zingen. Gijs is de buurjongen van Juf Roos, hij is grappig en een beetje onhandig. Verkleden vindt hij het leukste dat er is. Samen beleven ze iedere aflevering een nieuw avontuur. Ben jij ook zo nieuwsgierig, ga dan maar lekker zitten voor een mooi verhaal van Juf Roos.

Waar kennen we Juf Roos van en waar is ze te zien?

Juf Roos is tijdloos, herkenbaar en overal te vinden. Het programma is te zien op RTL Telekids (ma-vr/09.55), via de website en een app (met o.a. spelletjes, liedjes en kleurplaten). Ook zijn alle afleveringen beschikbaar op het Juf Roos YouTube kanaal. Wil je een kindershow boeken voor je evenement, neem dan contact met ons op.

De rollen van Juf Roos en Gijs worden bij de voorstelling in het land door verschillende acteurs uitgevoerd. Deze acteurs spelen deze rollen inmiddels al jaren.

Boeken of een optie plaatsen voor Juf Roos Show?

Voor meer informatie over Juf Roos Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Juf Roos Show

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32899 mensen

Specificaties van Juf Roos Show

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Juf Roos Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Juf Roos Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.