Davina Michelle

Davina Michelle boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Davina Michelle.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Davina Michelle, je kunt niet om haar heen. Na haar deelname aan het programma Beste Zangers van AVRO/TROS is ze niet meer weg te denken van de Nederlandse Radio en Televisie. Door haar cover van Glenn Faria's - Duurt Te Lang, heeft ze zich in in de spotlight gezet. De scoorde in de single top 100 en de top 40 een dikke nummer 1 hit met deze cover, die vervolgens ook weken lang op deze positie bleef staan.

Davina Michelle nieuwe generatie artiesten in de muziek industrie

Voorafgaand aan dit enorme succes was natuurlijk al de uitspraak van de wereldster P!nk, die de cover van haar hit - What about Us zag. “This is better than I will ever sound. Is she a recording artist that makes records and puts records out?”, zei ze in een video die online werd gepost door Glamour USA. Een mega compliment natuurlijk, waardoor het YouTube kanaal van Davina Michelle groeide in volgers.

Zomer 2019 moet er een EP van de zangeres uitkomen. Momenteel wordt hier hard aan gewerkt.

Direct Artiesten boeken, bekijk ons overzicht.

Boeken of een optie plaatsen voor Davina Michelle?

Voor meer informatie over Davina Michelle kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Davina Michelle

Deze act is bekeken door 23237 mensen

Specificaties van Davina Michelle

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon