Davina Michelle

Davina Michelle boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Davina Michelle.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Davina Michelle weet zichzelf met haar ongeëvenaarde en dynamische stem in een paar jaar tijd op knappe wijze te vestigen als meest succesvolle Nederlandse zangeres ooit in de Top 40. Als bekroning wint Davina meerdere awards, waaronder een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Met ‘Skyward’, ‘Better Now’, ‘Beat Me’ en ‘my own world’ heeft ze meerdere platina en gouden hits op haar naam staan.

Na verschillende succesvolle Nederlandse samenwerkingen laat Davina op haar indrukwekkende debuutalbum ‘my own world’ zien waar ze voor staat. Stevige pop-tracks, van powerballads tot dansbare songs, met empowering teksten. Het album wordt op spectaculaire wijze afgesloten met een live  versie van ‘Liar,’ een nog niet eerder uitgebrachte publieksfavoriet.

Davina Michelle nieuwe generatie artiesten in de muziek industrie

Davina Michelle, je kunt niet om haar heen. Na haar deelname aan het programma Beste Zangers van AVRO/TROS is ze niet meer weg te denken van de Nederlandse Radio en Televisie. Door haar cover van Glenn Faria's - Duurt Te Lang, heeft ze zich in in de spotlight gezet. De scoorde in de single top 100 en de top 40 een dikke nummer 1 hit met deze cover, die vervolgens ook weken lang op deze positie bleef staan.

Voorafgaand aan dit enorme succes was natuurlijk al de uitspraak van de wereldster P!nk, die de cover van haar hit - What about Us zag. “This is better than I will ever sound. Is she a recording artist that makes records and puts records out?”, zei ze in een video die online werd gepost door Glamour USA. Een mega compliment natuurlijk, waardoor het YouTube kanaal van Davina Michelle groeide in volgers.

De wereld ontdekt Davina Michelle

Niet alleen via YouTube waar ze miljoenen views per video heeft. Maar tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival zette deze artieste een top prestatie en act neer, waar heel de wereld van heeft kunnen genieten! 

Direct Artiesten boeken, bekijk ons overzicht.

Boeken of een optie plaatsen voor Davina Michelle?

Voor meer informatie over Davina Michelle kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Davina Michelle

Deze act is bekeken door 25987 mensen

Specificaties van Davina Michelle

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon