Brace

Brace boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Brace.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Brace is de afgelopen jaren te zien geweest in o.a. Ali B op volle toeren, The Voice of Holland, De Beste Zangers van Nederland en Expeditie Robinson. Hij brak landelijk door met de hit Moppie van Lange Frans & Baas Tegelijkertijd was zijn stem te horen op de track "Ik ben je zat" van Ali B en met beide nummers stond hij in de zomer van 2004 tegelijk in de nederlandse Hitlijsten. In 2005 zong hij het refrein van de hit "Leipe Mocro Flavour" van Ali B en Yes-R 

Brace komt terug en soort hit na hit

Na een tijdje uit het zicht te zijn geweest, kwam hij in november 2019 terug met zijn single “Leugenaar”. 
En als meest recente hit Let’s Go met Ali B en Kenny B, dat bekroond is met dubbel platina en tevens een Buma Award. 

Brace is onder andere bekend van

 • The voice of Holland
 • Beste Zangers

Hits van Brace zijn onder andere 

 • Drijfzand
 • Flink Zijn
 • Hartendief
 • Moppie
 • Vraag Jezelf Eens Af
 • Let's Go
 • Leugenaar
 

Boeken of een optie plaatsen voor Brace?

Voor meer informatie over Brace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Brace

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 76838 mensen

Specificaties van Brace

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief een M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Brace

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Spontaan Communicatie

 • Door: Tessa van Hees
 • Locatie: Nootdorp
 • Datum:

Brace is een fijne artiest om te boeken. Toegankelijk en (nog) geen sterallures. Vraagt ook vooraf waarvoor het optreden is en gebruikt deze input dan ook als hij het publiek aanspreekt. Erg fijn! Hij is er g leuk met kinderen, ze mochten zelfs op het podium mee komen dansen. Leuk!

Waardering:

8,0

Biografie van Brace

Brace wordt op 23 augustus 1986 geboren in Surabaya (Indonesië), als kind van Surinaamse ouders. Het gezin verhuist naar Nederland, waarna hij opgroeit in Amsterdam.  Brace laat ook zelf op jonge leeftijd zien over een enorm muzikaal talent te beschikken: hij wint de talentenjacht van het Kwakoe Zomerfestival en behaalt de landelijke finale van de Kunstbende in Utrecht.

Als rappers Lange Frans en Baas B hem vragen mee te werken aan de single Moppie is zijn landelijke doorbraak een feit. Het nummer wordt een grote hit. Ali B onderkent het talent van Brace en neemt met hem Ik ben je zat op. Ook deze single is een groot succes, waardoor er tegelijkertijd twee nummers in de top 5 van de Nederlandse hitparade staan waarop Brace als gastzanger prominent aanwezig is.

Live maakt de Amsterdamse R&B-artiest grote indruk. Brace speelt een belangrijke rol in de uiterst succesvolle theatertour ‘Ali B vertelt het leven van de straat’ en weet keer op keer het publiek te imponeren. De VPRO-luisteraar maakt kennis met hem door een optreden in het radioprogramma 3VOOR12, waarin hij Vraag jezelf eens af zingt (een nummer dat hij ook zingt in de theatershow van Ali B). Nederlandstalig, maar met een wereldgeluid!

Brace heeft een gouden stem, is een rasperformer en weet een groot publiek te bereiken. Daarmee geldt hij als één van de belangrijkste exponenten van de nieuwe generatie urban-artiesten in Nederland. Op zijn eerste single Vraag jezelf eens af wordt hij begeleid door alle leden van de band van Ali B: een opvallende samenstelling, met beatboxer.

In januari 2005 stond Brace op het Noorderslag-festival en naar aanleiding van zijn optreden met o.a. het nummer Vraag jezelf eens af schreef NRC Handelsblad: “Brace zingt met prachtige stem een ingetogen, emotioneel nummer. Het is het mooiste moment van urban Noorderslag!”

In september 2005 vond de release van het debuutalbum Strijder plaats. Naast twee promotionele tracks – Verleiding en Lauw – werd het album nog voorafgegaan door een tweede hitsingle in augustus, getiteld Hartendief.

Inmiddels ligt de derde single van het album Strijder in de winkel: Het Kind. Tijdens het MTV-programma Rap Around the world is dit nummer, gedurende het verblijf van Brace op de Filippijnen, gemaakt tezamen met mc’s Ali B en J-Rock. Ook de bijbehorende videoclip is daar opgenomen.  Een deel van de opbrengsten van Het Kind zullen naar Plan Nederland gaan; Plan is een wereldwijde, humanitaire kindgerichte ontwikkelingsorganisate. Jaarlijks worden via de havens van de Filippijnen duizenden kinderen verhandeld, vooral meisjes. Hen wacht een leven van uitbuiting en gedwongen prostitutie. Plan werkt samen met de Filippijnse organisatie Visayan Forum Foundation om kinderhandel een halt toe te roepen. Zij redden kinderen uit handen van de kinderhandelaars, zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen, worden begeleid en naar school kunnen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Brace

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Brace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.