Mega Mini Disco Show

Mega Mini Disco Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Mini Disco Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Voor iedereen tussen de 4 en de 12 jaar met hun ouders, opa’s, oma’s, grote broers of zussen. Dit is een BELEEF-spektakel waarbij je actief beweegt en zelfs prijsjes kunt winnen. De presentator van deze show zorgt (onder begeleiding van zijn DJ) voor een ware happening met live zang en interactie voor het hele gezin. Doe mee met één van de wedstrijdjes zoals een danswedstrijd, meezingwedstrijd en als klapper op de vuurpijl de ….wedstrijd.

Discoshow voor Kids van 50 tot duizende kinderen

De Mega Mini Disco Show is geschikt  voor groepen van 50 tot wel honderden of zelfs duizenden kinderen. Twee entertainers met jarenlange ervaring zetten de boel op stelten. Wil je een interactieve discoshow voor je kids? Dan is de Mega Mini Disco Show zeker een aanrader.

Boeken of een optie plaatsen voor Mega Mini Disco Show?

Voor meer informatie over Mega Mini Disco Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Mini Disco Show

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18074 mensen

Specificaties van Mega Mini Disco Show

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Tilburg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Mini Disco Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Mini Disco Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.