Tina Turner - Look a Like

Tina Turner - Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tina Turner - Look a Like.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tina Turner imitator voor een wervelende show.  Niet voor niets wordt Tina Turner The Queen of Pop genoemd. Wie kent niet de wereld hits van deze top zangeres en entertainster. Bekende wereldhits zoals: "Simpy the best" en "Proud Mary" komen zeker voorbij bij deze Tina Turner sound-alike.

Geen Play Back maar live gezogen Tina Turner hits

Geen playback, maar alle hits van Tina LIVE gezongen, met dezelfde passie en energie die je van Tina Turner gewend bent. In ruim een half uur komen de hits in een wervelende show voorbij. Songs als Nutbush City Limits, The Best, Proud Mary en natuurlijk River Deep, Mountain High om er maar een paar te noemen. Stil staan is geen optie, meezingen wel. Geef uw gasten een Tina Turner ervaring zoals ze die nog nooit gezien én gehoord hebben.

Boek de Queen of rock Tina Turner Imitatie by Mary Amora

Vanaf minuut 1 maakt ze indruk met haar stem en performance. Maar wat zeker niet onopgemerkt zal blijven is haar innemende persoonlijkheid waarmee ze je publiek zal raken. De winnares van de Hennie Huisman Soundmixshow uit 2001 is uitgegroeid tot een waar podiumbeest.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Tina Turner - Look a Like?

Voor meer informatie over Tina Turner - Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tina Turner - Look a Like

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26321 mensen

Specificaties van Tina Turner - Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Tina Turner - Look a Like

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Aalberts

  • Door: Jeannette Zuidema
  • Locatie: Utrecht
  • Datum:

Goede zang en presentatie, zocht contact met het publiek

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Tina Turner - Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tina Turner - Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.