Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij boeken of inhuren? | JB Productions Nick van Ormondt

Kim-Lian van der Meij boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kim-Lian van der Meij.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Kim-Lian komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee 'entertainment' met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland. 

Kim-Lian in TV-series en Musicals

Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co (RTL4) en de serie Onderweg naar Morgen(BNN), Bon Bini Beach (Yorin) en Fashion Planet (NET5). Tegelijkertijd zette Kim haar stappen op het toneel. In maar liefst tien (hoofd)rollen in uiteenlopende musicals is Kim-Lian een van de grootste sterren in de musical wereld. Hoofrollen in producties zoals Shrek de Musical, Legally Blond, Doe Maar! en Footloose brachten Kim-Lian maar liefst 7 nominaties voor beste actrice.

Kim-Lian als presetatrice

Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Kim-Lian voor Jetix het populaire kinderprogramma Kids Top 20, waarvoor zij een Gouden Stuiver ontving voor “Beste Jeugdprogramma”. Via programma’s zoals Junior Eurovisie Songfestival, Junior Dance en Love4ever werd Kim-Lian het gezicht van het grote amusement met presentaties voor onder andere Sta Op Tegen Kanker, Strictly Come Dancing en het prestigieuze Gouden Televizier Gala bij de AVRO.
 
In 2014 maakt Kim-Lian de overstap naar de commerciële zender SBS6, waar zij “leading lady” is voor het grote amusement.  Programma’s als Sterren Springen, Beat it, Popster!, Shownieuws en De Nationale Tweelingtest, maakte haar tot één van de vaste gezichten voor de zender en de Nederlandse televisie.  Afgelopen jaar was zij weer met Nick & Simon te zien in het tweede seizoen van “Zullen wij een spelletje doen?” en aankomend jaar presenteert zij het nieuwe spectaculaire SBS programma “Ninja Warrior”.
 
Naast haar zang en acteer en presenteer carrière heeft Kim-Lian in samenwerking met Gitte Spee ook twee kinderboekjes geschreven, genaamd Dierendorpje en Dierendorpje in rep en roer. Hiervoor heeft Kim-Lian ook de CD’s ingezongen.
 
In 2014 speelde Kim-Lian haar eerste filmrol in de 3D familiefilm “Apenstreken”. In het najaar 2016 was Kim-Lian te zien in een bijrol in de romantische komedie “Hartenstrijd”.
 
Ook is Kim-Lian een veelgevraagde stem-actrice, zo gaf ze o.a. haar stem aan Rapunzel (Disney), Smurfin, en Rio 1 en 2.

Boeken of een optie plaatsen voor Kim-Lian van der Meij?

Voor meer informatie over Kim-Lian van der Meij kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kim-Lian van der Meij

Deze act is bekeken door 35970 mensen

Specificaties van Kim-Lian van der Meij

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten, 2 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland