Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet

Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Wandelende Sinterklaasboek is speciaal ontwikkeld voor het gezelligste kinderfeest van het jaar. Het Levende Sinterklaasboek komt samen met de muzikale Piet naar jouw winkelcentrum of evenement. Het Sintboek wandelt door het het publiek samen met de Muzikale Piet. Op zijn accordeon speelt hij alle bekende Sinterklaasliedjes.

Schrijf je wens in het Sinterklaasboek

Het duo valt zeker op en is een attractie op zich. Wie wil nu niet een wens in het grote boek van Sinterklaas schrijven. Maar ook een klein verlanglijstje mag in het boek, of je favoriete Sinterklaasliedje. Het leuke is dat de Muzikale Piet het dan direct op zijn accordeon voor je kan spelen.

Wil je eens iets heel anders? Dan is het Wandelende Sinterklaasboek met de Muzikale Piet zeker een aanrader.

Boeken of een optie plaatsen voor Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet?

Voor meer informatie over Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21348 mensen

Specificaties van Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.