Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera

Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze nostalgische fotograaf is een aanwinst voor je event. In een gezellige, nostalgische setting kunnen de bezoekers op de foto voor onze ouderwetse camera. Nou ja, 'Ouderwets', hij ziet er heel ouderwets uit, maar onder de motorkap zit allerlei hedendaagse techniek. 

Foto's met een ouderwets tintje

De foto's krijgen een ouderwets tintje door ze sepia, zwart-wit of 'verwassen' af te drukken. We kunnen de fotoprintjes voorzien van een boodschap of logo. Het printen gaat razendsnel, want binnen 15 seconden ligt de print al in handen van je bezoeker. Je krijgt er een onbeperkte hoeveelheid foto's bij, dus iedereen kan naar huis met een foto.

We nemen een klassiek decor mee én een koffer vol verkleedspulletjes. Nostalgische hoedjes, sjaaltjes, opa brillen, wandelstokken, en andere nostalgische attributen. Onze fotograaf spoort de mensen aan wat leuks uit onze koffer uit te zoeken en zo een ontzettend leuke herinnering vast te leggen.

Boeken of een optie plaatsen voor Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera?

Voor meer informatie over Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera

Deze act is bekeken door 17996 mensen

Specificaties van Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Afmetingen: ideaal : 3 x 4 m
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nostalgische fotograaf met ouderwetse fotocamera kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.