Wandelend Kerstboek

Wandelend Kerstboek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wandelend Kerstboek.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ons Wandelende Kerstboek is ideaal voor kerstborrels en winkelcentrumpromotie acties, maar ook recepties en events rondom de kerstdagen. De dame in het Kerstboek loopt rond op het feest of door het winkelcentrum. Op een grappige wijze vragen ze jouw bezoekers om hun naam en of ze een leuke kerstgroet- of wens willen opschrijven in het Wandelende Kerstboek.

Opvallende Kerst Act op je evenement

Soms zingen ze een liedje en draaien prachtig rond. Wat een boek is, is tegelijk ook bijna een kunstwerk. Wat een schitterende kostuums zijn dit. Uiteraard is het zo dat de beschreven bladzijden na het feest of na de receptie op een keurige en originele manier worden overhandigd en degene die het heeft georganiseerd.

Er wordt geschreven op prachtig papier. De gasten zullen niet alleen hun naam op schrijven en een kerstwens. Wat de dame als geen ander kan is de mensen een blij gevoel geven en eventueel een leuk gesprekje aan te gaan. Het Wandelende Kerstboek kan eventueel worden gecombineerd met de Muzikale Kerstman. 

Levend gastenboek voor Kerst

Een bruiloft rondom de kerstdagen? Dan is het Wandelde Kerstboek ook in te zetten als wandelend gastenboek. Een groot evenement of druk winkelcentrum? Geen probleem, dan kan je ook twee Wandelende Kerstboeken inzetten.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Wandelend Kerstboek?

Voor meer informatie over Wandelend Kerstboek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wandelend Kerstboek

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19364 mensen

Specificaties van Wandelend Kerstboek

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: โ‚ฌ 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wandelend Kerstboek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wandelend Kerstboek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.