Ch!pz

Ch!pz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ch!pz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het begon allemaal in 2002 voor één van de succesvolste Nederlandse popgroepen. Ch!pz verkocht meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd. Verder sleepte de vier vele gouden en platina platen in de wacht.

Ch!pZ scoorde hit na hit

Met met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’ scoorde Ch!pz hit na hit. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de toonbank. CH!PZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie!

Ch!pZ is Back

Het avontuur van de succesvolste Nederlandse popgroep gaat door, ze zijn klaar voor "the next adventure". Vanaf nu zijn ze weer te boeken voor optredens. Natuurlijk komen tijdens hun optredens de bekende hits voorbij. Informeer nu naar de mogelijkheden van deze populaire popgroep.

Boeken of een optie plaatsen voor Ch!pz?

Voor meer informatie over Ch!pz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ch!pz

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33051 mensen

Specificaties van Ch!pz

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ch!pz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ch!pz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.