Yes-R is helemaal back in business !

08/11/2013

Yes-R is helemaal back in business! Deze week lanceert de rapper/entertainer zijn nieuwe single 'Bubbels', een energieke en beukende hiphop plaat met drum&bass invloeden. Het nummer is geproduceerd door niemand minder dan deejay Sidney Samson en kenmerkt zich door Yes-R's typerende catchy refreinen en strakke flow. 
 
Yes-R is een echte duizendpoot: naast rappen en entertainen is hij ook acteur en presentator. Zo speelde hij in 3 Nederlandse films en presenteerde hij het programma 'The Next Pop Talent' op SBS6. Daarnaast presenteert Yes-R het Villa Achterwerk programma 'Gek Op Jou', waarvan bi nnenkort het 5e seizoen te zien is op televisie. 
 
Een live performance van Yes-R is een groot spektakel! Met een combinatie van eigen hits en bekende knallers weet hij ieder publiek voor zich te winnen. Zowel voor jong als oud, in discotheken, op bedrijfsfeesten en festivals: Yes-R zorgt overal voor een feestje!
 

Boeking of een optie plaatsen voor Yes-R

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Yes-R kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.