Yes-R trots op duet met Ruth Jacott

02/05/2012

Yes-R heeft een duet opgenomen met Ruth Jacott. De 25-jarige rapper en de 51-jarige zangeres leerden elkaar kennen tijdens de opnamen van het programma De Beste Zangers van Nederland. "Dat ik door dit programma een grootheid als Ruth voor een duet kon vragen, dat had ik nooit durven dromen", zegt Yes-R.

"Ze zei: schrijf maar een liedje alsof ik een artiest van jullie eigen leeftijd ben. Dus het was nog spannend hoe ze zou reageren toen we het haar mailden, maar ze vond het heel goed", vertelt de rapper woensdag in dagblad Spits.

 De samenwerking tussen de twee heeft geresulteerd in het nummer Bloedend Hart, dat op Yes-R's nieuwe album Fashion komt te staan. De eerste aflevering van een nieuw seizoen De Beste Zangers van Nederland, waarin verschillende artiesten elkaars hits onder handen nemen, is woensdagavond te zien op Nederland 3.

Bron : RTL Boulevard

 

Boeking of een optie plaatsen voor Yes-R

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Yes-R kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.