Halloween Magic Show

Halloween Magic Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Halloween Magic Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Halloween Magic show is een interactieve goochelshow met een mix van zowel spanning als humor. De show is uitermate geschikt voor alle leeftijden van kinderen.

Op het toneel gebeuren hele vreemde dingen en op de achtergrond klinken onheilspellende geluiden!
Maar dan is het zover! De muziek start en de magiër betreedt het podium.

Deze Halloween Magic show met een ervaren magische entertainer staat garant voor interactie, spanning en sensatie. Sommige acts worden ondersteund door passende muziek in Halloween stijl.

Onderstaand enkele hoogtepunten uit de Halloween Magic Show

Diverse Kisten: Diverse kisten staan op de grond en deze worden één voor één geopend. Maar wat is het? En wat kun je ermee? Er wordt een bijpassende voorgelezen om het geheim te ontrafelen! Dit alles zorgt natuurlijk voor extra geheimzinnigheid en creëert extra spanning bij de kinderen.

Magische Ketel: Ook maken de kinderen kennis met de magische ketel vol magie en ook heel wat geheime energie. Er komt ook een vreemde kast tevoorschijn voorzien van 2 gaten! Het ziet er erg spannend uit, maar wat is het? Wie van de kinderen durft zijn/haar hand door de gaten van deze geheimzinnige kast te schuiven?

Bestaan geesten?:  Dan komt er bij het openen van één van de kisten plotseling rook tevoorschijn! Bestaan geesten? Nee toch? Tijdens een bijzonder experiment kunnen kinderen vragen stellen aan de geest en op geheimzinnige wijze zal deze antwoorden!! Kinderen kunnen geen verklaring vinden. Of bestaan geesten dan misschien toch?

De show is uitermate geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het programma van de show wordt iets aangepast aan de desbetreffende leeftijdsgroep. Zo heeft de show voor oudere kinderen een iets ander karakter dan de show voor jongere kinderen. Welke show er ook wordt geboekt. Succes is gegarandeerd.

De aankleding van de goochelaar is Steampunk.

Let op - de Show wordt alleen uitgevoerd tijdens en rondom Halloween. Voor evenementen met dit thema tijdens andere data wordt de Kids Kadabra Show in Steam Punk kostuum geadviseerd. Aangevuld met 2 trucks uit de Halloween Show 

Boeken of een optie plaatsen voor Halloween Magic Show?

Voor meer informatie over Halloween Magic Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Halloween Magic Show

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21288 mensen

Specificaties van Halloween Magic Show

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 14 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Halloween Magic Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Halloween Magic Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.