Ali B in The Spotlight

26/06/2015

Release 2 singles

Onlangs bracht Ali B heel Nederland in tranen met een ode aan zijn zoontjes. Tijdens DWDD bracht hij het nummer 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn' ten gehore: een hit was geboren. De emotionele video ging 'viral' en het nummer schoot naar de hoogste regionen van de hitlijsten.

Al snel na de release van 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn' kondigde Ali bij Giel Beelen op 3FM zijn nieuwe single aan: '1 Kleine Hint' ft. Mafe, een zomerse track die inmiddels is voorzien van een lyric video.

The Voice of Holland 2015

Ondertussen maakte RTL 4 bekend dat Ali B samen met Ilse DeLange en Marco Borsato plaatsneemt in de rode stoelen van The Voice Kids. Daarnaast blijft Ali te zien in The Voice Of Holland, waar hij samen met Anouk, Miss Montreal en Marco Borsato nieuw talent gaat coachen.

Theater

Naast het uitbrengen van muziek en The Voice gaat Ali in het najaar weer het theater in. Met zijn show 'Je Suis Ali' is hij van oktober 2015 t/m april 2016 te vinden in de Nederlandse theaters (speeldata).

Ali B is een entertainer in hart en nieren en weet ieder publiek aan zich te binden! Met een optreden van deze rasartiest is uw festival, (bedrijfs)feest of andere gelegenheid pas écht compleet.

Boeking of een optie plaatsen voor Ali B

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ali B kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.