Ali B Op Volle Toeren gaat internationaal

04/04/2012

Het televisieprogramma van Ali B gaat naar het buitenland. Ali B Op Volle Toeren wordt straks uitgezonden in acht andere landen. Het programma gaat dan 'Cover Me' heten. Dit maakte productiemaatschappij Tuvalu Media bekend. 

In Ali B Op Volle Toeren steken jonge rappers een nummer van een oudere artiest in een nieuw jasje. De muzikant maakt op zijn of haar beurt een andere versie van een hit van de rappers. Onder meer Duitsland, België, Zwitserland en Zweden gaan 'Cover Me' uitzenden. Ook praat de productiemaatschappij met verschillende buitenlandse omroepen over een versie in een studio met publiek.

Ali B Op Volle Toeren in december terug op TV

Ali B Op Volle Toeren keert in december terug op de buis, dan wordt het derde seizoen uitgezonden op Nederland 3. De zender zendt momenteel ook een reallifesoap uit over de aanloop naar het Concert Zonder Naam. Daar traden verschillende gasten uit Op Volle Toeren op.

Bron: NLtracks

Boeking of een optie plaatsen voor Ali B

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ali B kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.