Ali B

Ali B boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ali B.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ali Bouali, beter bekend als Ali B, is een rapper, tv-persoonlijkheid en theatermaker. Tevens is Ali B platenbaas (TRIFECTA) en beheert hij zijn eigen managementbedrijf SPEC.

In 2004 verschijnt het album ‘Ali B Vertelt Het Leven Van De Straat’, waarmee Ali zijn stempel zet op de Nederlandse muziekindustrie. Kort hierna leert het grote publiek Ali B kennen door de nummer 1 hit ‘Wat zou je doen’ met Marco Borsato.

De talenten van Ali blijken echter veel breder dan muziek.

Inmiddels heeft Ali B zes theatershows op zijn naam staan. Daarnaast maakt hij zijn eigen tv-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’ die vier seizoenen voor de TROS worden uitgezonden. Ook was hij jurylid in X-Factor en is hij coach in The Voice of Holland en The Voice Kids. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough. In november 2016 brengt Ali, na een periode van tien jaar, een nieuw album genaamd ‘Een Klein Beetje Geluk’.

Boeken of een optie plaatsen voor Ali B?

Voor meer informatie over Ali B kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ali B

Deze act is bekeken door 77489 mensen

Specificaties van Ali B

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

INOP

  • Ingevuld door: Kees Koppers
  • Locatie: Delft
  • Datum: woensdag 6 juni 2012

Reactie:

β€œAli B. verzorgde een heel goede presentatie, goed ingesteld op de doelgroep. Ook het optreden was goed.”

9,0

Waardering: