Ruby Prophet

Ruby Prophet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ruby Prophet.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ruby is met haar 28 jaar al een tijd actief als professioneel artiest. Ze begon haar carriere in de urbanscene als danseres en mc die ook de zangpartijen over de dj-tracks zong, maar kreeg helaas last van haar stem. Poliepen bleken de oorzaak te zijn en nadat de poliepen operatief waren verwijderd gooide Ruby het roer om. Ze beschouwt haar stem nu als haar kostbaarste bezit en is hier heel voorzichtig mee.

House of Talent Ruby Prophet is een veelzijdige beauty

Deze veelzijdige beauty draait haar hand niet om voor, edm, pop en urban. Ruby heeft al aan meerdere YouTube hits meegewerkt. Het nummer ""Invincible" met Firebeatz & Dubvision is op YouTube al meer dan 11 miljoen keer bekeken. Naast haar successen in de studio en online heeft dit podiumbeest ook met Yes-R getourd. Ze hoopt in House of Talent in de voetsporen van een van haar grote voorbeelden, Rihanna, te treden.

Ruby Prophet is 1 van de artiesten uit het SBS programma House of Talent en nu te boeken voor optredens in het land.

Boeken of een optie plaatsen voor Ruby Prophet?

Voor meer informatie over Ruby Prophet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ruby Prophet

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18111 mensen

Specificaties van Ruby Prophet

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ruby Prophet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ruby Prophet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.