Jorieke Sterken

Jorieke Sterken boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jorieke Sterken.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een echte exentriekeling zo mogen we de negentienjarige Jorieke wel noemen. Bang voor verandering is ze zeker niet. Alle haarstijlen en haarkleuren zijn bij haar al de revue gepasseerd. Hoewel countrymuziek echt haar ding is, zijn stevigere genres zoals rock ook op haar lijf geschreven.

House of Talent zangeres Jorieke vergeleken met Ilse DeLange

Optreden voor veel publiek is Jorieke niet vreemd, zo stond ze al eens in het voorprogramma van René Froger met vijfduizend man publiek. Toen de Almelose Jorieke nog lang, blond haar had, werd ze vaak vergeleken met plaatsgenoot Ilse DeLange. Jorieke droomt van een eigen paardenranch en veel optredens in Texas.

Jorieke Sterken is 1 van de kandidaten uit het SBS programma House of Talent en nu te boeken voor optredens in het land. Een artiest boeken zoals Jorieke doe je snel en eenvoudig via Artiestenbureau JB Productions.

Boeken of een optie plaatsen voor Jorieke Sterken?

Voor meer informatie over Jorieke Sterken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jorieke Sterken

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22790 mensen

Specificaties van Jorieke Sterken

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jorieke Sterken

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jorieke Sterken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.